HI 9814 Kombinált mezőgazdasági mérőműszer

A kombinált mezőgazdasági mérőműszer a tápoldatokban mérhető pH-érték, vezetőképesség (EC) és összes oldott sótartalom (TDS), illetve hőmérséklet meghatározására szolgál. Az elektródba épített erősítőnek köszönhetően minimalizálható a nedvesség és az elektromosság (például a műszer közelében található pumpák, villanymotorok, stb.) által okozott interferencia.

A műszer készlet formájában is megvásárolható, amely az alaptartozékokon kívül magába foglal további kalibráló- és tisztítóoldatokat, valamint a műszer épségét biztosító gumiburkolatot is.

groline.jpg
Kombinált mezőgazdasági műszer

Felkeltette érdeklődését a műszer? Vagy valamilyen kérdése lenne? Esetleg árajánlatot szeretne kérni? Kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével vagy a jobb oldalon látható villogó ikonra kattintva. Köszönjük érdeklődését! Írjon nekünk!
 
ikontartozek.pngA műszer tartozékaiikontartozek.png
groline-hi9814k.jpg Többparaméteres szonda, kalibráló oldat (3 db tasak), oldat az elektród tisztításához (3 db tasak) elemek és használati utasítás.

A műszer a HI 9814K készlet formájában is megvásárolható, amely az alaptartozékokon kívül magába foglal további kalibráló- és tisztítóoldatokat, valamint a műszer épségét biztosító gumiburkolatot is.
 
Műszaki adatokMűszaki adatokMűszaki adatok
Mérési
tartomány
pH‐érték0,00‐14,00 pH
EC0,00‐6,00 mS/cm
TDS0-3000 ppm; 0-3999 ppm
Hőmérséklet0,0‐60,0 °C
PontosságpH‐érték±0,1 pH
EC és TDS±2%
Hőmérséklet±0,5 °C
KalibráláspH‐értékAutomatikus, egy‐ vagy kétpontos
EC és TDSAutomatikus, egypontos
Hőmérséklet‐
kompenzálás
pH‐értékAutomatikus
EC és TDSAutomatikus
Áramellátás3 db 1,5 voltos elem (kb. 500 óra folyamatos használatra elegendő)
Környezet-5 és 50 °C között, legfeljebb 100% relatív páratartalom
Méretek és súly152 x 58 x 30 mm; 205 g